Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

CARLSEN FRITZØE: Salgsleder kjøkken – proff

Carlsen Fritzøe i Sørlandsparken ønsker å få enda større fart i kjøkkenvirksomheten, med særlig fokus på proffmarkedet. Derfor søkes det nå etter en erfaren og initiativrik salgsleder til å videreutvikle og styrke samarbeidet med regionens byggmestere og entreprenører.

Bilde av Astrid Skjørtorp, Carlsen Fritzøe

CARLSEN FRITZØE

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i åtte fylker og strekker seg fra Mandal i sør til Jessheim i nord. Carlsen Fritzøe har solide norske eiere og lang tradisjon med salg av trelast og byggevarer. Treschow-Fritzøe AS ble etablert i 1835 og drives nå av 7. generasjon. H. Carlsen ble etablert i 1903 og drives av 3. generasjon. Disse to selskapene fusjonerte i desember 2006. Carlsen Fritzøe har en sterk markedsposisjon lokalt og har de siste årene ekspandert sterkt. Totalt omsetter Carlsen Fritzøe for 2 milliarder og har 600 ansatte. Hovedkontoret er lokalisert i Sandefjord. Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser.

Carlsen Fritzøe-konsernet har passert 2 milliarder i omsetning, og deres 25 moderne byggevarehus strekker seg fra svenskegrensen og Oslo-området i øst til Mandal i vest. På Sørlandet er byggevarekjeden sterkt representert med i alt fem avdelinger fordelt på Arendal, Sørlandsparken og Vågsbygd samt de to rene proffsentrene i Søgne og Mandal.

Gode utsikter

– Foruten å være regionslager for Sørlandet, har Carlsen Fritzøe Sørlandsparken også den overordnede styringen av drift, logistikk og til dels kompetanse i regionen, opplyser daglig leder Peter Holm.

Han kan berette om et veldrevet varehus med i alt 40 medarbeidere, som i juli til neste år vil feire 10-årsjubileum.

– 2018 blir derfor spesielt for oss, og samtidig et svært spennende år der det er mange interessante byggeprosjekter på gang i regionen. I den forbindelse har vi en klar målsetning om å utvikle og styrke vår posisjon, og i en slik sammenheng vil vår nye salgsleder kjøkken spille en avgjørende rolle, sier han.

Bred bransjeerfaring

– I arbeidet med å kapre nye markedsandeler i proffmarkedet ser vi etter en person som kan kjøkken til fingerspissen, og som har solid faglig kompetanse og erfaring innen salg og montering av kjøkken, supplerer butikksjef Astrid Skjørtorp.

– Rette vedkommende kan med fordel ha byggeteknisk bakgrunn med erfaring fra prosjektsalg, og være komfortabel med å håndtere tilbudsdokumenter og kontrakter. Videre ser vi gjerne at aktuelle søkere kan vise til et eksisterende kontaktnett i bransjen. Lokal eller regional tilhørighet kan være en fordel, men er ikke noe absolutt krav, påpeker hun.

Offensiv og tillitsskapende

Både Astrid Skjørtorp og Peter Holm understreker betydningen av at den nye salgslederen evner å bygge relasjoner med så vel medarbeidere som eksterne samarbeidspartnere. Dette betyr på den ene siden at han eller hun må spille en aktiv rolle i å skape positivitet, god kommunikasjon og velfungerende driftsrutiner internt, og på den annen side være en offensiv pådriver i arbeidet med å videreutvikle samarbeidet med landsdelens entreprenører og byggmestere.

– Vi ser derfor, for å bruke et uttrykk som står godt til årstiden vi er inne i, etter en person som har vært ute en vinterdag før, som er trygg og komfortabel i salgsøyemed og som lett finner tonen og inngir tillit i møte med bransjeaktører, der store verdier er involvert. Det finnes definitivt et uforløst potensiale mot proffmarkedet. Hvis vi skal utvikle oss trenger vi å styrke samarbeidet med byggmestere for å få større gjennomslag når kjøkkenløsninger skal velges til nye leilighetsprosjekter, konstaterer Peter Holm.

Konsern i medvind

Holm og Skjørtorp er samstemte når det gjelder å beskrive Carlsen Fritzøe som arbeidsplass:

– Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø og er heldige som har en stabil og trygg arbeidsplass, med norske eiere i et konsern som tenker langsiktig. Vi ser nå frem til å ønske en resultatorientert og erfaren salgsleder velkommen om bord. Rette vedkommende vil få rikelig med spennende og varierte utfordringer i et veldrevet og solid foretak som legger stor vekt på de ansattes trivsel og medbestemmelse, avslutter Peter Holm og Astrid Skjørtorp.


Dine sentrale arbeidsoppgaver blir:

 • Prosjektsalg
 • Salg og oppfølging mot proff marked
 • Salgs- og budsjettansvar
 • Planlegge og organisere salgsaktiviteter
 • Bygge gode relasjoner både internt og eksternt
 • Etablere gode driftsrutiner

Kunnskap og erfaring vi ønsker oss:

 • Gjerne byggeteknisk bakgrunn
 • Gode salgsresultater
 • Erfaring fra prosjektarbeid fra A-Å
 • Gjerne erfaring med salg / og eller montasje av kjøkken
 • Brukererfaring med PC som arbeidsverktøy

Egenskaper vi gjerne ser du har:

 • Resultatorientert
 • Synlig og tydelig
 • Stor arbeidskapasitet
 • Strukturert og planmessig
 • Gode kommunikasjonsevner

Hva vi kan tilby:

 • Gode utviklingsmuligheter i Carlsen Fritzøe konsernet
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt faglig og sosialt miljø
 • En resultatorientert og fremtidsrettet organisasjon

Vil du vite mer om stillingen er du hjertelig velkommen til å ta en prat med Randi Mikalsen, telefon 458 60 365, eller Erling Danielsen, telefon 907 47 474.

Alle søkere behandles konfidensielt.

Søknadsfrist:
mandag 15. januar 2018